Pályázati támogatások
Jelenleg feltöltés alatt!
Future1

  Új technológiákra fordított beruházásunkkal elsődleges célunk új és régi-új piacokon való megjelenésünk megalapozása. A közép-kelet-európai régió országainak építőiparában az általunk szolgáltatott minőséggel, - melyet a német és osztrák piacon szerzett tapasztalatainkból merítve úttörőként hoztunk Magyarországra – kívánjuk megerősíteni pozíciónkat.

 
  A jövőben is támogatni szeretnénk dolgozóink szakmai, nyelvi képzését.

Cégcsoportunk a jövőben is a magyarországi piac meghatározó szereplője kíván maradni, emellett intenzíven kívánjuk jelenlétünket növelni az Európai Unió és a régió országainak piacain.
 
 
     
     
   certificate/BLBZertifikat  
     
  ISO9001   
     
   RALAWS75  
     
   RALAWS90  
     
  RALFA   
     
   RALPanik  
     
   TÜVDE  
     
   
Aws60fr30
 
     
   
Ads 80 Fr30
 
     
   
T90 1
 
     
   DQB  
A HOMLOKZAT MINDEN ÉPÜLET NÉVJEGYE
 
Napjaink modern épületeivel szemben magasak az elvárások: esztétikusnak, környezettudatosnak és integrálhatónak kell lenniük. Ezen követelmények maradéktalan teljesítéséhez fantáziadús és kreatív ötletekre van szükség, valamint kimondottan a homlokzatépítésre szolgáló rendszerekre.
Mercedes1
                          www.keller-fotografie.de
    
Gateway
 

 

A szépség nem minden! A homlokzat láthatatlan védelmet nyújt a nedvesség és a tűz ellen, továbbá hő- és hangszigetelő funkciót tölt be.
A homlokzatokkal szemben támasztott műszaki és minőségi követelmények rendszere az utóbbi években egyre komplexebb lett.
  
 TERVEZÉS
    
 A tervező és előkészítő csapatunk megbízható és rugalmas partnerként, piacorientált gondolkodással segíti elő a legmerészebb építési tervek megvalósítását új létesítményeknél, műemléképületeknél és felújításoknál egyaránt. 
Tervezes
    
 GYÁRTÁS
    
 
Gyartas1
Gyártóüzemünk a legmodernebb gyártóberendezésekkel rendelkezik, ez teszi lehetővé, hogy rugalmasan reagáljunk vevőink egyedi kívánságaira.
Korszerű gépeink közé tartoznak a CNC vezérlésű megmunkáló központok és kétfejes fűrészgépeink.
    
Lemezüzemünkben CNC vezérlésű kivágó, valamint tandem élhajlító gépekkel dolgozunk, a megmunkálható legnagyobb lemezhosszúság hat méter. Lemez
    
Vasalatozo A termelés során gyártóberendezéseink egymással a belső hálózatunkon keresztül is kommunikálnak, ezzel segítve elő a megrendelőink által elvárt legmagasabb minőségi szintet, a lehetséges leggyorsabb gyártási határidők mellett.
    
Zum Seitenanfang

www.alufe.hu, Minden jog fenntartva                                  Impresszum                                      Adatkezelési Szabályzat