ÜDVÖZÖLJÜK ÖNT AZ ALUFE KFT. HONLAPJÁN

 CÉGÜNK AZ ALUMÍNIUM HOMLOKZATI ELEMEK GYÁRTÁSA TERÜLETÉN ÉRT EL KOMOLY ELISMERTSÉGET MIND A HAZAI, MIND A NEMZETKÖZI PIACON. TÖBB, MINT 40 ÉVES FENNÁLLÁSUNK ALATT TERMÉKEINKET A MAGAS MINŐSÉG, AZ ÉLENJÁRÓ TECHNOLÓGIÁK ALKALMAZÁSA JELLEMEZTE. BÜSZKÉK VAGYUNK EDDIG ELÉRT EREDMÉNYEINKRE, ELÉGEDETT MEGRENDELŐINK ÉS PARTNEREINK HOSSZÚ SORÁRA.

 KÉREM ISMERKEDJEN MEG OLDALUNKON CÉGÜNK TÖRTÉNETÉVEL, SZOLGÁLTATÁSAINKKAL, OLVASSA EL REFERENCIÁINKRÓL SZÓLÓ LEÍRÁSOKAT. REMÉLEM, HOGY AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK KIELÉGÍTIK AZ ÖN IGÉNYEIT IS.
 
BIKÁDI JÁNOS

 TULAJDONOS

 

CÉGÜNK

A MÚLTUNK

A JÖVŐNK

KAPCSOLAT

ÁLLÁSAJÁNLATOK

 

 

CÉGÜNK

 A HOMLOKZAT MINDEN ÉPÜLET NÉVJEGYE
 
NAPJAINK MODERN ÉPÜLETEIVEL SZEMBEN MAGASAK AZ ELVÁRÁSOK: ESZTÉTIKUSNAK, KÖRNYEZETTUDATOSNAK ÉS INTEGRÁLHATÓNAK KELL LENNIÜK. EZEN KÖVETELMÉNYEK MARADÉKTALAN TELJESÍTÉSÉHEZ FANTÁZIADÚS ÉS KREATÍV ÖTLETEKRE VAN SZÜKSÉG, VALAMINT KIMONDOTTAN A HOMLOKZATÉPÍTÉSRE SZOLGÁLÓ RENDSZEREKRE.    
A SZÉPSÉG NEM MINDEN! A HOMLOKZAT LÁTHATATLAN VÉDELMET NYÚJT A NEDVESSÉG ÉS A TŰZ ELLEN, TOVÁBBÁ HŐ- ÉS HANGSZIGETELŐ FUNKCIÓT TÖLT BE.
A HOMLOKZATOKKAL SZEMBEN TÁMASZTOTT MŰSZAKI ÉS MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEK RENDSZERE AZ UTÓBBI ÉVEKBEN EGYRE KOMPLEXEBB LETT.
     
 TERVEZÉS
               
 A TERVEZŐ ÉS ELŐKÉSZÍTŐ CSAPATUNK MEGBÍZHATÓ ÉS RUGALMAS PARTNERKÉNT, PIACORIENTÁLT GONDOLKODÁSSAL SEGÍTI ELŐ A LEGMERÉSZEBB ÉPÍTÉSI TERVEK MEGVALÓSÍTÁSÁT ÚJ LÉTESÍTMÉNYEKNÉL, MŰEMLÉKÉPÜLETEKNÉL ÉS FELÚJÍTÁSOKNÁL EGYARÁNT.    
               
 GYÁRTÁS         
 
 GYÁRTÓÜZEMÜNK A LEGMODERNEBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEKKEL RENDELKEZIK, EZ TESZI LEHETŐVÉ, HOGY RUGALMASAN REAGÁLJUNK VEVŐINK EGYEDI KÍVÁNSÁGAIRA.
KORSZERŰ GÉPEINK KÖZÉ TARTOZNAK A CNC VEZÉRLÉSŰ MEGMUNKÁLÓ KÖZPONTOK ÉS KÉTFEJES FŰRÉSZGÉPEINK.
               
LEMEZÜZEMÜNKBEN CNC VEZÉRLÉSŰ KIVÁGÓ, VALAMINT TANDEM ÉLHAJLÍTÓ GÉPEKKEL DOLGOZUNK, A MEGMUNKÁLHATÓ LEGNAGYOBB LEMEZHOSSZÚSÁG HAT MÉTER.    
               
 A TERMELÉS SORÁN GYÁRTÓBERENDEZÉSEINK EGYMÁSSAL A BELSŐ HÁLÓZATUNKON KERESZTÜL IS KOMMUNIKÁLNAK, EZZEL SEGÍTVE ELŐ A MEGRENDELŐINK ÁLTAL ELVÁRT LEGMAGASABB MINŐSÉGI SZINTET, A LEHETSÉGES LEGGYORSABB GYÁRTÁSI HATÁRIDŐK MELLETT.

VISSZA AZ ELEJÉRE


MÚLTUNK A JÖVŐNK TÜKRE
 
 1968-BAN AZ ÚJ GAZDASÁGI MECHANIZMUS EGYIK KICSI, DE REMÉNYTELI ÚJSZÜLÖTTJE VOLT A „FÉMMUNKÁS” VÁLLALAT SZÉKESFEHÉRVÁRI GYÁRA. EZT A GYÁRAT, AMELYBEN KORSZERÛ ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓKAT ÉS FÜGGÖNYFALAKAT LEHETETT GYÁRTANI, AZ OLASZ FEAL CÉG SZÁLLÍTOTTA, SZOLGÁLTATVA A GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁT, A GÉPEKET, A FELÜLETKEZELÕ (ELOXÁLÓ) BERENDEZÉST, VALAMINT AZT A KÖNNYÛSZERKEZETES CSARNOKOT, AMELYBEN MINDEZEK ELHELYEZÉSRE KERÜLTEK. EZ AKKOR KÖZÉP-EURÓPA LEGNAGYOBB ÉS LEGKORSZERÛBB GYÁRA VOLT.
    

 ITT GYÁRTOTTÁK AZ ELSŐ HAZAI TÖBBFUNKCIÓJÚ NYÍLÁSZÁRÓ CSALÁDOT ÉS A BORDÁS RENDSZERŰ FÜGGÖNYFALAKAT (SOPRON-TÍPUS) ÉS AZ ENERGIATAKARÉKOSSÁGI PROGRAM KERETÉBEN A HŐHÍDMENTES NYÍLÁSZÁRÓ- ÉS FÜGGÖNYFALRENDSZERT A SOPRON-H-T, MELY 1982-BEN BNV NAGYDÍJAT KAP.

 A CÉG TEVÉKENYSÉGI KÖRE MEGMARADT VÁLTOZATLANUL NAPJAINKIG, AZ ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK VISZONT FOLYAMATOSAN MODERNIZÁLÓDTAK AZ ÉVEK SORÁN. FŐ PROFIL TOVÁBBRA IS A HOMLOKZATTECHNIKA, AZON BELÜL ABLAKOK, AJTÓK, FÜGGÖNYFAL-SZERKEZETEK, HOMLOKZATI ELEMEK ÉS TETŐSZERKEZETEK GYÁRTÁSA ALUMÍNIUMBÓL.

 
 A 90-ES ÉVEK VÉGÉN AZ ALUFE VÁLLALAT ÖNÁLLÓSODOTT, MAJD 1993-BAN A PRIVATIZÁCIÓ KERETÉBEN A RHEINHOLD & MAHLA AG, MÜNCHEN TULAJDONÁBA KERÜLT. A TULAJDONOSVÁLTÁSSAL A CÉG NEVE R&M ALUFE KFT-RE VÁLTOZOTT.

 AZ R&M KONSZERNHEZ VALÓ KAPCSOLÓDÁS SZÉLESKÖRŰ LEHETŐSÉGEKET NYITOTT A CÉG SZÁMÁRA A NÉMET PIACON. SZÁMOS FONTOS PROJEKT VALÓSULT MEG, MINT PL. MERCEDES BENZ SINDELFINGEN, DEBIS BERLIN, POTSDAMER PLATZ, DAIMLER BENZ BERLIN, KRAFTWERKE SCHWARZE PUMPE UND LIPPENDORF, KRANKENHAUS AGATHARIED, KRANKENHAUS WEIDEN, RATHAUS DESSAU, LEIPZIGER STRAßE BERLIN, NEUE MESSE MÜNCHEN, MESSE LEIPZIG, SIEMENS DRESDEN, STEINHAUS CHEMNITZ, AMAR CENTER MÜNCHEN, "PORTOBELLO HAUS" WOHNEN AM LANDTAG DÜSSELDORF, SCHMIDT BANK HOF, BETA II UND III UNTERFÖHRING, MELYEK MIND HOZZÁJÁRULTAK AHHOZ, HOGY A CÉG NEVE ISMERTTÉ ÉS TELJESÍTMÉNYE ELISMERTTÉ VÁLJON.

 
 AZ R&M-KORSZAK ALATT A RHEINHOLD & MAHLA AG PROJEKTVÁLLALATA, AZ R&M INTERMONTAGE KFT., A MAGYAR PIACON A HOMLOKZATTECHNIKA TERÉN VEZETŐ SZEREPET BETÖLTŐ CÉGKÉNT SZINTE VALAMENNYI FONTOSABB MAGYARORSZÁGI LÉTESÍTMÉNY ÉS SZÁMOS KELET-EURÓPAI ÉPÜLET KIVITELEZÉSÉBEN RÉSZT VETT AZ ALUFE GYÁRTÁSÁRA ÉPÍTVE.
    
 A RHEINHOLD & MAHLA AG 2000-BEN KIVÁLT AZ ALUFE KFT-BŐL, AZT KÖVETŐEN A VÁLLALAT MAGÁNTULAJDONBAN VOLT 2003. NOVEMBERÉIG, AMIKOR IS A FRONTAL HOLDING RT. 99,9%-BAN KIVÁSÁROLTA.

VISSZA AZ ELEJÉRE 

 

 A JÖVŐNK

A 2008-2009 ÉVBEN MEGVALÓSÍTOTT KÖZEL 1 MILLIÓ EURÓS BERUHÁZÁSUNKKAL ELSŐDLEGES CÉLUNK ÚJ ÉS RÉGI-ÚJ PIACOKON VALÓ MEGJELENÉSÜNK MEGALAPOZÁSA VOLT. SZLOVÁKIA, LENGYORSZÁG, ROMÁNIA, HORVÁTORSZÁG, SZLOVÉNIA, BOSZNIA-HERCEGOVINA ÉPÍTŐIPARÁBAN AZ ÁLTALUNK SZOLGÁLTATOTT MINŐSÉGGEL, - MELYET A NÉMET ÉS OSZTRÁK PIACON SZERZETT TAPASZTALATAINKBÓL MERÍTETTÜNK ÉS MAGYARORSZÁGRA IS ÚTTÖRŐKÉNT HOZTUNK BE - SZERETNÉNK MEGVETNI A LÁBUNKAT.

  A GAZDASÁGI RECESSZIÓ ELLENÉRE KOMOLY TERVEINK VANNAK A 2009-2010 ÉVEKRE IS, SZERETNÉNK LEMEZÜZEMÜNKET TOVÁBB FEJELSZTENI, ÉS A TERMELÉSI KAPACÍTÁSUNKAT, EGY ÚJ 400.000 EUROS CNC LEMEZKIVÁGÓ GÉPPEL NÖVELNI.

  TERVEZŐIRODÁNKBAN JELENLEG VEGYESEN HASZNÁLJUK AZ AUTOCAD 2007 ÉS 2009-ES VERZIÓIT, A TERVEINK SZERINT A 2010-ES ÉVTŐL MINDEN TERVEZŐ-SZÁMÍTÓGÉPEN MÁR A 2010-ES VERZIÓ FOG FUTNI, AHOL ERRE SZÜKSÉG VAN OTT AZ INVENTOR TERVEZŐPROGRAMMAL PÁRHUZAMOSAN. MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI PIACON MEGMARADNI CSAK A TERVEZŐ GÁRDA FOLYAMATOS KÉPZÉSÉVEL ÉS A TERMELŐ KAPACITÁS KORSZERŰSÍTÉSÉVEL LEHET.

  EZEN TERVEK MEGVALÓSÍTÁSÁT A TÁRSASÁG IRÁNYÍTÁST VÉGZŐ SZEMÉLYEK ELSŐDLEGES FELADATUKNAK TEKINTIK!

 VISSZA AZ ELEJÉRE 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK:

ALUFE KFT.
H-8000 SZÉKESFEHÉRVÁR
SEREGÉLYESI ÚT 96.
TEL.: 00(36) 22/534-100
FAX.: 00(36) 22/534-112

 

 VISSZA AZ ELEJÉRE  

 

ÁLLÁSAJÁNLATOK

 JELENLEG NINCS BETÖLTENDŐ SZABAD MUNKAKÖRÜNK

 

 

 

 

 

Felülre

www.alufe.hu, Minden jog fenntartva                                  Impresszum                                      Adatkezelési Szabályzat