Simplon

Simplon udvar

 
Simplon Udvar egy többfunkciós fejlesztés része, mely a XI. kerület szívében, a volt Budai Skála helyén,az Október huszonharmadika utca, Kőrösy utca, Váli utca, Bercsényi utca által határolt közel három hektáros területen valósul meg, 2009. őszére új városközpontot létrehozva
 
 
A Simplon Udvar - mely két, stílusában különböző, de fizikailag egy egységet alkotó épületből áll - a Váli és a Bercsényi utcára néző fronttal, közvetlenül a projekt bevásárló része mellé épül, de működését tekintve teljesen különválik attól.
 Simplon4
    
 Simplon3 A földszinten üzlethelyiségek lesznek, az 1-6. szinten pedig 85 db 35-130 m2 közötti, minőségi, modern igényeknek megfelelő lakás kerül kialakításra, a legfelső szinten egyedülálló penthouse lakásokkal.
A földszint alatt 3 szintes mélygarázs létesül kifejezetten a lakásokhoz, a kereskedelmi központtól elkülönült személyi és gépjárműbejárattal.
    
Mindegyik lakás értékét erkély, loggia, vagy a homlokzati síkból kiugró üvegdoboz növeli, ez utóbbi télen lakótérként, nyáron védett erkélyként funkcionál. Simplon2
    
Simplon5
Az 'A' épületben az I. ütemhez tartozó 1-6 emeletig az összes lakás homlokzati nyílászáróinak beépítése és beüvegezése megtörtént, jelenleg a színes burkolati elemek tartószerkezetének a szerelését végezzük. Hátra van még a színes parapet üvegek és az üvegkorlátok felrögzítése.
    
A 'B' épületben az összes nyílászáró elhelyezése, beüvegezése befejeződött.
Jelenleg a.nyílászáró szerkezetek komplettírozása történik.
 Simplon6
    
A Simplon Udvar formabontó, egyedi, ugyanakkor értékálló építészeti megoldásaival frissességet, különleges modern hangulatot kölcsönöz környezetének.

Felülre

www.alufe.hu, Minden jog fenntartva                                  Impresszum                                      Adatkezelési Szabályzat