A HOMLOKZAT MINDEN ÉPÜLET NÉVJEGYE
 
Napjaink modern épületeivel szemben magasak az elvárások: esztétikusnak, környezettudatosnak és integrálhatónak kell lenniük. Ezen követelmények maradéktalan teljesítéséhez fantáziadús és kreatív ötletekre van szükség, valamint kimondottan a homlokzatépítésre szolgáló rendszerekre.
Mercedes1
                          www.keller-fotografie.de
    
Gateway
 

 

A szépség nem minden! A homlokzat láthatatlan védelmet nyújt a nedvesség és a tűz ellen, továbbá hő- és hangszigetelő funkciót tölt be.
A homlokzatokkal szemben támasztott műszaki és minőségi követelmények rendszere az utóbbi években egyre komplexebb lett.
  
 TERVEZÉS
    
 A tervező és előkészítő csapatunk megbízható és rugalmas partnerként, piacorientált gondolkodással segíti elő a legmerészebb építési tervek megvalósítását új létesítményeknél, műemléképületeknél és felújításoknál egyaránt. 
Tervezes
    
 GYÁRTÁS
    
 
Gyartas1
Gyártóüzemünk a legmodernebb gyártóberendezésekkel rendelkezik, ez teszi lehetővé, hogy rugalmasan reagáljunk vevőink egyedi kívánságaira.
Korszerű gépeink közé tartoznak a CNC vezérlésű megmunkáló központok és kétfejes fűrészgépeink.
    
Lemezüzemünkben CNC vezérlésű kivágó, valamint tandem élhajlító gépekkel dolgozunk, a megmunkálható legnagyobb lemezhosszúság hat méter. Lemez
    
Vasalatozo A termelés során gyártóberendezéseink egymással a belső hálózatunkon keresztül is kommunikálnak, ezzel segítve elő a megrendelőink által elvárt legmagasabb minőségi szintet, a lehetséges leggyorsabb gyártási határidők mellett.
    
Felülre

www.alufe.hu, Minden jog fenntartva                                  Impresszum                                      Adatkezelési Szabályzat