FRONTAL Fassadentechnik Kft.
8000 Székesfehérvár
Seregélyesi út 96.
Tel.: +36-22-534-230
Fax: +36-22-534-112
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.frontal-fassaden.com
 
 

 

A Frontal Fassadentechnik Kft. jogelődjét az R&M Intermontage Kft-t 1990-ben alapította a Rheinhold & Mahla AG.München és a cégvezetés.  A jól képzett tervezői csoportnak és a kvalifikált szerelőgárdának köszönhetően a vállalat a 90-es évek második felére a hazai homlokzattechnika meghatározó képviselőjévé vált, túllépve az ország határain is. Elsősorban a német piacon a nemzetközi beruházók keresett kivitelezőjévé nőtte ki magát.

A vállalat 2003-ban a Frontál Holding Rt tulajdonába került.  A cégcsoporton belül az Intermontage Kft továbbra is a külföldi (elsősorban német) projektek, valamint a nemzetközi építtetők magyarországi homlokzati munkáinak kivitelezéséért lett felelős.
A cég a régión belül kialakult jó üzleti kapcsolatainak köszönhetően, a múlt év óta több jelentős szlovákiai beruházás megvalósításában is közreműködik. 

A Frontal Intermontage Kft-t az egyedi, igazi kihívást jelentő homlokzattechnikai megoldások kivitelezőjeként tartják számon.

 
       
Felülre

www.alufe.hu, Minden jog fenntartva                                  Impresszum                                      Adatkezelési Szabályzat